Del, , Google Plus, Pinterest,

Udskriv

Fra sektionen:

Endelig – nu kommer Inside Burgundy 2

Jeg møder en storsmilende Jasper Morris i landsbyen Bouilland, i Bourgogne, hvor han bor. Herfra har han de sidste par år arbejdet intenst på at færdiggøre sin længe ventede og efterspurgte 2. udgave af “Inside Burgundy”, der får verdenspremiere i London den 15. september.

Jasper Morris blev Master of Wine (MW) i 1985. Han har specialiseret sig i Bourgogne siden begyndelsen af ​​1980’erne, først som vinhandler og forfatter, og siden 2017 som kritiker og kommentator via sit websted Jasper Morris Inside Burgundy. Hans status som lokal, ægte insider gør det muligt for ham at besøge hundredvis af burgundiske vinmarker og kældre i løbet af et år for at se og lære af producenterne, smage deres vine  og følge deres udvikling. Når Jasper Morris ikke er i Bourgogne, er han efterspurgt som foredragsholder og smager ved arrangementer i London, New York, Fjernøsten og online. Som det seneste nye tiltag optræder han live på den virtuelle platform 67 PALL MALL TV . Under overskriften “Jasper on terroir” besøger han eksempelvis Chablis og man kan købe et “wine tasting kit” og aktivt smage med.

Jasper Morris fortæller, at alt er reviderede i den nye udgave af  “Inside Burgundy”, men også at den er udvidet med yderligere 150 sider og nu på i alt 800 sider. Især er dækningen af ​​de regioner hvor Bourgogne forbliver prismæssigt overkommelig forbedret – det gælder Chablis, Côte Chalonnaise, Mâconnais og Hautes-Côtes de Beaune og Nuits. Alle de eksisterende kort over Bourgognes komplekse netværk af vinmarker og landsbyer, er også opdateret, forbedret og i flere tilfælde udvidet. Der er også nye kort. I alt seks, der plot-for-plot viser individuelle Grand- og Premier Cru-vinmarker. Og der er nyt om hvordan de markante klimændringer påvirket området og hvordan vinavl og vinfremstilling har ændret sig – selv i det traditionselskende Bourgogne.

Inside Burgundy udgives af BB&R Press og forhandles i Danmark og Sverige af Vinbladet. Kan allerede nu forudbestilles telefonisk på 21781012 eller pr. mail på vinbladet@vinbladet.dk
Sælges i København af Haslund Wine Import hvor bogen kan afhentes på adressen Snaregade 6 A, 1. tv. 1205 København K
Pris: 598,00 ex porto.