Del, , Google Plus, Pinterest,

Udskriv

Fra sektionen:

Gode vine fra annus horribilis – 2017

”Årgang 2017 er nok den mest udfordrende årgang vejrmæssigt vi har haft i de 17 år jeg professionelt har dyrket vin i Danmark”, fortæller Sven Moesgaard, der er indehaver af Danmarks mest præmierede vingård, Skærsøgaard, i Dons ved Kolding. For de forudgående 16 årgange han har hentet i hus er hans vine blevet tildelt 108 danske medaljer og 88 internationale. Hvad der så er i vente for den nye,  17. årgang, vides endnu ikke, men tre hvide udgaver og en rosé på Rondo er netop blevet frigivet og de er, som det fremgår af smagsnotaterne mere end godkendte. Vinbonden er da også selv tilfreds og finder at hans vine aldrig før har været præget så meget af ” forårsblomst og mildhed”, ren vederkvægelse for den sidste rest af vinterdepression, som han tilføjer.

At drikke disse vine bortjager enhver rest af vinter-depression.

Skærsøgaard Solaris Classic 2017 Tør hvidvin, Regional vin fra Jylland

Aromatisk duft, endnu aroma fra gærceller, banan sammen med fersken og citrus. Cremet smag, god fylde, ren, med cremet eftersmag med fin syre.
88 | 150,00 H.J. Hansen

Skærsøgaard  Orion Classic  2017 Tør hvidvin Regional vin fra Jylland

Meget ren, diskret duft. Frisk, sprød smag, tør med eminent syre i eftersmagen. Meget anderledes end Solaris.
87 | 150,00 H.J. Hansen

Skærsøgaard Souvignier Gris Classic 2017 Tør hvidvin Regional vin fra Jylland

Spændende duft, let eksotisk, æble og fersken. Let cremet smag, fyldig med knivskarp, rensende syre i eftersmagen sammen med ren frugt.
90 | 150,00 H.J. Hansen

Skærsøgaard Rosé 2017 Tør Rosévin Regional vin fra Jylland

Frisk duft med hindbær, jordbær og grapefrugt. Frisk frugt, herlige friske bær der går igen i eftersmagen sammen med fin syre.
90 | 150,00 H.J. Hansen

Fra april til november er der på Skærsøgaard den første onsdag i hver måned rundvisning og vinsmagning kl. 19 pris 150 kr.