Del, , Google Plus, Pinterest,

Udskriv

Fra sektionen:

Juni 2023

 

Dr. Pauly-Bergweiler, Premium Riesling Trocken 2022, Mosel, Tyskland

Strågul med grønne glimt. Skøn duft af kaprifolium, fersken og citrus. Lækker smag af fersken og pære med toner af mango og lime, som slutter af med Rieslingens karakteristiske syre. Vellykket Riesling, der er tør, men ikke knastør, og derfor velegnet som aperitif eller et glas i utide på terrassen. (12,0 %).
******TESTVINDER

89,00 kr.
Tilbudspris
1 fl. for 59,00 kr.

 

Nizza 2020, Cantine San Silvestro in Novello, Nizza DOCG, Italien

Dyb rubinrød. Krydret duft af kirsebær og mokka. Kraftfuld smag med fyldig frugttone og chokolade, god længde med en læskende syre og et diskret fadpræg. En værdig repræsentant for en Barbera vin fra den anerkendte Nizza-subzone i Barbera D’Asti distriktet. (14,5 %).
******

99,95 kr.
Tilbudspris:
1 fl. for 79,95 kr.

 

Chiaretto Bardolino 2022, Vino Biologico, Cantina Di Custoza, Italien

Pink ferskenblomst. Delikat duft af hindbær og moreller. Saftig smag af røde skovbær med oplivende mineralitet, god længde og en fin syrefinale. En rosévin til enhver lejlighed og mange forskellige retter. (12,5%).
******

99,95 kr.
Tilbudspris hele juni:
2 fl. for 99,00 kr.

 

Signé Bourgogne 2021, Côte Chalonnaise AOC, Frankrig

Strågul. Delikat duft af honningmelon, pære og fersken. Fyldig smag af melon, gul stenfrugt og lime med den hvide bourgognes dybde, uden at være tung, og en velbalanceret syre i afslutningen. Pengene er givet godt ud til en typerigtig hvid bourgogne. (13,0 %).
******

Fast lavpris for 1 fl.:
89,00 kr.

 

Crémant D’Alsace, Alsace AOP, Frankrig

Grønt skær med fine små bobler. Indbydende duft af æble og lime. Imponerer med en sprudlende mousse og sin superfriske smag af grønne æbler og grapefrugt. En stilren crémant, tør og elegant, med masser af prikkende bobler på tungen. Excellent til fisk og skaldyr. (12,5 %).
******

Fast lavpris for 1 fl.:
70,00 kr.