Del, , Google Plus, Pinterest,

Udskriv

Fra sektionen:

Årets Nytårsvin 

Det er en stor fornøjelse for Vinbladet at kunne præsentere fem mousserende vine fra de førende supermarkedskæder, som er sendt ind til en smagning for at finde de bedste vine til Nytårsaften. Den særlige fornøjelse består i et for vinkøberne meget opmuntrende testresultat: Der er vine i prisklasser fra 60 kr. (fast lavpris) op til 249 kr. (nedsat fra 399 kr.). Hver enkelt mousserende vin giver vældig god værdi for pengene i sin prisklasse og kunne fortjene førstepladsen, som går til den flotteste champagne, der desuden har den største kontantrabat i tilbudsprisen.

Canard-Duchêne Charles VII Blanc De Noirs Brut, Champagne, Frankrig

Fin mousse og generøs duft af brioche og citrus med toner af røde bær. Lækker, let cremet smag af stødt æble og rød bærfrugt med imponerende fylde, moden dybde, en fin note af citrus og en flot syre. Prestige-champagne på 70% Pinot Noir og 30% Pinot Meunier med mindst fire år på bærmen. (12,0 %).
****** TESTVINDER

399,00 kr.
Tilbudspris 17.12.- 31.12: 1 fl. for 249 kr.

Comte De Senneval Brut, Champagne, Frankrig

Strågul med fine bobler. Indbydende duft af citrus og grønne æbler. Overraskende god fylde i smagen af ristet brød og lime i en balanceret, drikkevenlig stil med toner af autolyse og fin syrefinale. (12,5 %).
******

Fast lavpris for 1 fl.: 149,00 kr.

 

Castelveder Franciocorta Brut, Italien

Væld af fine bobler og markant aroma af æble, citrus og frisk brød. Ganske intens, renlivet smag af sommeræbler og grapefrugt med både finesse, struktur og en knivskarp syre. En elegant, frugtdreven mousserende vin på Chardonnay, kendt som Italiens svar på champagne. Formidabel madvin. (12,5 %).
******

149,00 kr.
Tilbudspris i december: 1 fl. for 99,00 kr.

 

Comte De Tarville, Crémant De Bourgogne, Brut, Frankrig

Strågul med bittesmå bobler. Delikat duft af ristet brød og æble med en let grøn tone. Ganske kompleks smagspalet med citrus, æble og abrikos med diskret autolysepræg og en god syre. En vellavet crémant de bourgogne, der ligger ret tæt på en ægte champagne i både duft og smag. (12,0%).
******

Fast lavpris for 1 fl.: 75,00 kr.

 

Casalforte Spumante Brut Organic, Veneto, Italien

Grønlig tone med fine bobler. Delikat duft æbler, Reine Claude blommer og citrus. Smagen af melon, gul stenfrugt og lime har diskret frugtsødme og en oplivende syre med prikkende bobler. Frisk spumante i enkel, charmerende stil – perfekt som aperitif og til en skål Nytårsaften kl. 24. (11,0 %).
******

Fast lavpris for 1 fl.: 59,95 kr.