Del, , Google Plus, Pinterest,

Udskriv

Fra sektionen:

Portvin i glasset

af Henrik Oldenburg

Henrik Oldenburgs nyeste store værk om Portvin har en stor fejl, den er alt for tung at rejse rundt med. Derfor er hans lille bog: Portvin i glasset også mere end velkommen.

Bogen er mindre end en lommebog, en letvægter, men med den tyngde, som portvinens Grand Old Man besidder. Som den bedste suppe, kogt ind til benet. Hvor må det have været svært med alle de ben.

Det historiske afsnit fylder meget i bogen og det er vigtigt, portvin er historie lagret på flaske. Herefter følger hvordan en portvin fremstilles, portvinstyper, find din portvin med de forskellige producenter og danske importører og selvfølgelig også din årgang. Forfatterens favoritter bliver også nævnt og det er sjovt at læse, købe og smage, og så være enig eller uenig. Afslutningsvis er der en lille liste med en forklaring på de mest gængse udtryk.

Portvin i glasset er en uundværlig lille rejsehåndbog for den, der har Porto og Portugal som det næste rejsemål. Tag en lang weekend, der er direkte fly med Ryan Air fra København fredag, mandag og onsdag, eller, hvad der er mindre anstrengende, køb en flaske god portvin, slå dig ned i en dyb lænestol og nyd vinterens kommen med sol i glasset.

128 sider

Vejl. pris: 69,95 kr.