Del, , Google Plus, Pinterest,

Udskriv

Fra sektionen:

Årets nytårsvinChampagne Montaudon Brut Frankrig (12,0 %)

Strågul med gyldent skær og et væld af fine bobler. Rig duft af pære, brødkrumme, passionsfrugt og citrus. Fyldig smag af grapefrugt og ristet brød med lang eftersmag og en præcis syre. Elegant allround champagne, der er perfekt til servering Nytårsaften fra start til slut.
Bilka ******
Tilbudspris uge-51-52:
169,00

Joseph Perrier Brut Blanc De Blancs Cuvée Royale Frankrig (12,0 %)

Grønt skær med brusende bobler. Frisk duft af æble og vanilje med overtoner af citrus. I munden lime og brioche med noter af autolyse; en smagspalet, der vokser i munden og toner ud i en delikat finale med diskret kernebitterhed og sprød syre. En gourmet-champagne med det bedste til en god pris.
Irma *****
299,00
Tilbudspris 20. – 31.12.:
249,00  

Asti Villa Jolanda Magnum Piemonte Italien (7,5%)

Strågul med grønne glimt og perlende bobler. Blomstrende duft af muscat-druer og fersken. Sødmefuld smag af modne druer med toner af fersken og honning, der slutter med en harmonisk syrebalance. Her vinen til et opstemt selskab, der ser frem til et festligt glas boblevin til kransekagen kl. 24.
Meny ****
179,95 (magnum = 2 flasker)
Tilbudspris uge-52:
139,95

Sauvignon Blanc Sparkling Marlborough New Zealand 2018 (12,0 %)

Lys, grøn tone med brus af bittesmå bobler. Intens duft af hyldebærblomst og tomatstilk. Smagen domineres af hyldeblomst og stikkelsbær med toner af grønne urter, frisk mineralitet og en knivskarp syre. NZ Sauvignon Blanc på CO2-boble-steroider, der vil være i godt selskab med et fad østers.   
Lidl ****
Fast lavpris:
75,00