Del, , Google Plus, Pinterest,

Udskriv

Fra sektionen:

Årets Nytårsvin  

Cava Arestel Brut, Spanien

Grønt skær med fine bobler. Let krydret duft af fersken og æble. Harmonisk smag af pære og mandarin med et strejf af sødme, prikkende bobler og god syre. Velsmagende Cava, der vil live velkomsten op, forhøje nydelsen af forretten og hilse det nye år velkommen med uhøjtidelige bobler. Godt køb (11,5 %).
****** TESTVINDER

Fast lavpris for 1 fl.:
45,00 kr.

Champagne Montaudon Brut, Frankrig

Strågul med et væld af bobler. Indbydende duft af pære, brødkrumme og lime. Fyldig smag af pære, citrus og ristet brød med god længde og fylde og distinkt syre. Utroligt at man for under hundrede kroner kan kaste glans over sin Nytårsaften og forlade 2020 med maner og et glas ægte champagne (12%).
******

139,00 kr.
Tilbudspris 25.- 31.12.:
1 fl. for 99,00 kr.

Emiliana Brut, Organic Sparkling Wine, Valle Casablanca, Chile

Lys med livlige bobler. Masser af saftig, gul bærfrugt i duft og smag. Livlig og frisk i munden med god smagsfylde og en oplivende syre. En meget frugtdreven, mousserende vin, hvor husets økologiske stil giver en krystalklar, ren tone fra start til slut. Boblende hvidvin med klasse og personlighed (12,5 %).
******

119,95 kr.
Tilbudspris 30.11.- 31.12.:
1 fl. for 89,00 kr.

Barbaresco Magno 2017, San Silvestro, Piemonte, Italien

Lys rød med orange kant. Kompleks duftpalet med toner af roser, kirsebær, tobak og egefad. Intens smag af rød bærfrugt med krydrede fadtoner og en fast, rank tanninstruktur. En vellykket, frisk ung Barbaresco, der med sit karakteristiske tanninbid er ideel som ledsager til velhængt oksekød (14,0 %).
******

129,95 kr.
Tilbudspris:
1 fl. for 89,95 kr.